Proteinpannekaker

Publisert den 18. november 2024 kl. 12:56

Disse pannekakene er både myke og proteinrike, og gir en god metthetsfølelse. De kan også oppbevares i kjøleskapet i et par dager eller fryses, så du kan lage dem i forkant for travle dager. Lag gjerne proteinpulveret selv, så unngår du unødvendige tilsetningsstoffer ❤️

 

Ingredienser (ca. 6 små pannekaker)

  • 1 dl havregryn
  • 1 scoop (ca. 30 g) proteinpulver, vanilje- eller sjokoladesmak (eller naturell)
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 banan, godt most
  • 1 dl melk eller plantebasert alternativ
  • 1 egg
  • Litt kanel og/eller vaniljepulver for smak (valgfritt)

 

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i en blender eller food processor. Du kan også bruke et høyt glass og stavmikser om du ønsker det. Bland til du får en jevn røre. Juster med litt mer melk hvis røren blir for tykk.
  2. Varm en non-stick stekepanne på middels varme. Bruk litt olje eller smør hvis nødvendig for å unngå at pannekakene setter seg fast.
  3. Fordel 3 små pannekaker på stekepannen. Stek i 1-2 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomstekte.
  4. Server med ønsket topping! Gode forslag er bær, (gresk yoghurt), cottage cheese, honning, valnøtter, nøttesmør eller en blanding av frukt.

 

Jeg har toppet med gresk vaniljeyoghurt, valnøtter og litt honning. NAAAAM!

Legg til kommentar

Kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå.